Skip to main content
 
 
 
 
Behandlingsgaranti
Alkoholrådgivning 24/7
Individuell behandling
Anonym behandling

VÅRA BEHANDLINGSCENTER

Våra behandlingar i 6-dagarsmodellen sker i en lugn och naturskön miljö, och våra behandlingscenter finns i Småland och på Jyllands västkust i Danmark. Behandlingscentren är anpassade för att kunna ge det lugn och den stillhet som krävs för den förändringsprocess som är nödvändig för att lösa ditt alkoholproblem.

De som har ett alkoholproblem och som väljer att gå i behandling upplever ofta att tankarna bara snurrar och det känns svårt eller omöjligt att se en lösning. Man vill ofta lösa allt på en gång. Precis som en promenad i skogen ger en känsla av lugn och tid för reflektion, så kommer vistelsen på behandlingsplatsen, tillsammans med den kognitiva terapin du får, hjälpa dig att hitta vägen ut ur ditt problem.

Du bor i ett enkelrum och ingår i ett team på max sex andra deltagare. Det här gör att du kan få en mer individuell behandling för dig och just ditt problem. Måltider ingår naturligtvis i priset på behandlingen.

* Majoriteten av alla behandlingar äger rum på våra behandlingscenter i Småland och på Jylland men ibland använder vi oss också av andra utvalda platser.

Har du problem med alkohol?

Få hjälp nu, även för närstående. Låt oss ringa upp dig för ett förutsättningslöst samtal.