Skip to main content
 
 
 
 
Behandlingsgaranti
Alkoholrådgivning 24/7
Individuell behandling
Anonym behandling

ALKOHOLRÅDGIVNING

Vi erbjuder anonym och snabb alkoholrådgivning till alla.

Det kan vara helt förödande för familjerelationerna när någon i släkten har alkoholproblem. Frustration och besvikelse över löften som bryts, pinsamma händelser eller att personen försummar ansvaret mot sin familj, kan lämna djupa ärr.

Vi har lång erfarenhet av rådgivning och behandling vid alkoholproblem/missbruk, och också utbildning i både par- och familjeterapi. Baserat på det har vi utvecklat några olika tekniker för att få alkoholberoende att inse problemet, och till och med vilja börja en behandling.

Vi har också verktyg för att hjälpa familjen att kunna prata ut om problemen och skapa en stabil grund att bygga på, utan de konflikter som oundvikligen uppstår när man har alkoholproblem i sin närhet.

ALKOHOLRÅDGIVNING – OCKSÅ FÖR NÄRSTÅENDE

Oavsett om du har frågor om din egen alkoholkonsumtion, är släkt till någon som kanske dricker för mycket, är orolig för en vän eller kollega eller bara har frågor om alkoholmissbruk eller alkoholism i allmänhet, så är du välkommen att kontakta vår kostnadsfria rådgivning. Om du vill kan du vara anonym.

Ring våra professionella alkoholrådgivare för snabb och anonym alkoholrådgivning. Våra alkoholterapeuter är redo att ge dig stöd och vägledning.

Har du problem med alkohol?

Få hjälp nu, även för närstående. Låt oss ringa upp dig för ett förutsättningslöst samtal.

Relaterade artiklar

Alkoholrådgivning för företag